Training en Les



Training


Wij bieden u de mogelijkheid om uw paard te trainen voor zowel een langere als een kortere periode. Voor correctie van uw paard, tijdens uw vakantie of bijvoorbeeld bij blessure/ziekte van de ruiter/amazone.


Tevens is het mogelijk dat uw paard op wedstrijden word uitgebracht in zowel de breedtesport als in de subtop. Wij hebben ook ervaring met het trainen van paarden voor  jonge paarden competities zoals bijvoorbeeld de Pavo cup.


Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor training en begeleiding bij verkoop van het paard. Ook als u wilt overgaan tot aankoop van een paard kunnen wij u bijstaan en adviseren. Informeert u gerust eens naar de mogelijkheden.


 


Les


De dressuurlessen worden verzorgt door onze lichte tour amazone Cindy. Zij is een ervaren, Orun gediplomeerde instructrice. U kunt bij haar terecht voor lessen van B t/m Lichte Tour niveau. Maar ook een beginnende ruiter of een ruiter die recreatief rijdt en toch graag zijn of haar paard correct wil leren rijden is bij haar aan het juiste adres.


Er word veel aandacht besteed aan een paard dat los, rechtgericht en ontspannen over de rug beweegt. Ook in de oefeningen dient deze basis te blijven bestaan en loopt als een rode draad door de trainingen. Daarnaast word er ook veel aandacht besteed aan de houding en zit van de ruiter/amazone.


Het ontspannen paard dat in harmonie met de ruiter gaat staat hoog in het vaandel.


Ook voor springlessen kunt u bij ons terecht. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u professioneel begeleiden.


De lessen kunnen zowel op locatie als bij ons op stal plaatsvinden. Informeert u gerust eens naar de mogelijkheden